Pär Malmborg

Tony Jernström, styrelsemedlem i Borrföretagen samt nye vd´n i Borrföretagen Pär Malmborg på studiebesök hos HP Borrningar i Klippan. Båda med erfarenheter från olje- och gasborrningsindustrin vilket kommer väl till pass i den resa som görs mot förnybar geoenergi. Foto: Göran Persson

Vi hälsar Pär Malmborg välkommen som ny vd för vår branschorganisation Borrföretagen.  Tony & Göran med personal hade nöjet att få träffa Pär Malmborg på sitt studiebesök i Klippan på HP Borrningar. Dagen till ära tilldelades dispens för att ha de spritade händerna i fickorna, då temperaturen gick under -5 grader. Pär som ursprungligen kommer från Skåne, bor idag i Älvsjö och kommer att utgå ifrån Stockholmskontoret.  Vi tackar för ett mycket trevligt möte och kan även konstatera att webbmöte, där Pär och övriga i Borrföretagens organisation och styrelse sände live från Lundkontoret, blev lyckat.  Med Pärs geologiska bakgrund och med erfarenheter från olika delar av världen kommer en viktig pusselbit på plats i den nya branschorganisationen Borrföretagen.

”Jag vill fortsätta arbetet med att göra branschen mer synlig för politiker och allmänhet och visa hur viktig den är” säger Pär Malmborg.

Läs artikel om Pär  i Borrsvängen (sida 6):

https://xn--borrsvngen-v5a.se/wp-content/uploads/2020/12/BS-4-2020-webb.pdf