Familjen Frantz

Martin och Lom Lindell Frantz köpte en sommarstuga i Penarp utanför Klippan, en stuga som saknade både vatten och avlopp. De sökte och hittade HP Borrningar på nätet och tog en första kontakt. Företaget kom ut och gjorde en förundersökning och borrade sen en vattenbrunn och anlade också en ny avloppsanläggning. Eftersom vattenanalysen visade att järnhalten var något hög fick de också ett anpassat filter inmonterat och har nu en komplett anläggning av hög kvalitet.

Marken runt huset såg ut som ett slagfält tidigare men HP Borrningar tog hand om trädfällning och markarbetet, så nu har vi också en härlig trädgård, säger Martin. Det hade aldrig gått att hand-gräva det!

Martin berättar att allt flutit på, till och med bättre än förväntat. Han berättar att Lom nämnde i förbifarten att ett stuprör varit i vägen, och när hon kom hem från hundpromenaden hade HP Borrningar lett om det precis som de ville ha det.

Paret Lindell Frantz rekommenderar HP Borrningar med orden: ” De utför vad de lovat, och lite därtill! Allt har varit positivt!”