Vill du vara med och ta geoenergin till nya höjder? HP Borrningar söker en glad, driftig och engagerad servicetekniker till vår service och installations avdelning.

Vi söker dig som:

  • Har ett gott humör, en positiv inställning och som gärna kommer i tid
  • Är ärlig, lojal, flexibel och tekniskt intresserad
  • Har kunskap inom plaströrssvetsning
  • Har grundläggande kunskaper gällande el och VVS
  • Har B körkort men gärna BE
  • Kan uttrycka sig i tal och skrift på Svenska

Du får:

  • Ett självständigt arbete med mycket kundkontakt
  • Spännande och utmanande projekt att leda
  • Fantastiska kollegor
  • En rolig arbetsplats med högt i tak och en positiv anda

Tjänsten:

Du kommer att jobba med mindre projekt mot privatpersoner såväl som större mot kommuner, myndigheter och företag. Ibland jobbar vi i lag ibland självständigt. Arbetsuppgifterna innefattar nyinstallationer och service av pumpanläggningar, filteranläggningar, brunnar och geoenergisystem. Positionen kräver självständighet och mycket kundkontakt. På sikt kommer du även att leda små och medelstora projekt från projektering till färdigställande. Du kommer att utgå från vårt huvudkontor i Klippan. Resor med övernattning inom Sverige kan förekomma.

Företaget:

HP Borrningar Klippan AB startade 1959, har idag ca 20 anställda och omsätter ca 40 miljoner kronor i moderbolaget. Företaget utför huvudsakligen borrning för geoenergi, vatten och miljöundersökningar. Vi har även en stor eftermarknad som innefattar kompletta VA-installationer, service & underhåll av befintliga anläggningar och miljöundersökningar. Arbetsområdet är främst i södra Sverige men vi har även projekt i mellersta och norra Sverige. Till kundkretsen hör privatkunder, företag, myndigheter och kommuner.

Vi strävar alltid efter att ha en hög teknisk nivå på de arbeten vi utför och satsar mycket på såväl utrustning som personal. För oss är det viktigt att ligga i framkant och att vara med och leda utvecklingen.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till:

John.olsson@hpborrningar.se