HP Borrningar är stolt leverantör av bland annat reningsutrustning till Ådala gård som tog hem priset som årets matproducent i Magasin Skånes årliga tävling.

Ådala Gård, beläget utanför Billinge, är ett av norra Europas minsta mejerier. Gården som drivs av Jesper och Malin Kumberg gör KRAV certifierade och ekologiska ostar och smör på mjölk från närliggande gårdar. På gården odlas även grönsaker och kryddor som förädlas till marmelader, chilisåser, örtsalter och mycket mer. Besök www.adalagard.se för mer information om deras produkter.

HP Borrningar har förutom den borrade brunnen även levererat och installerat pumputrustning och filteranläggning till gården. Råvattnet har en ovanligt hög järnhalt och ställer därför höga krav på utrustningen. Verksamheten i allmänhet och osttillverkningen i synerhet kräver en mycket god och stabil vattenkvalité, det är utmaningar som passar HP Borrningar bra!

Ett stort grattis till Ådala Gård hälsar vi på HP Borrningar i Klippan!

Ådala Gård utnämndes till årets matproducent i Magasin Skånes tävling

Ådala Gård utnämndes till årets matproducent i Magasin Skånes tävling