HP Borrningar Klippan AB och MBE brunnsborrning AB ingår strategiskt samarbete

Genom samarbetet förstärker de båda bolagen sina möjligheter att ta sig an såväl stora som små borrprojekt. ”Vi har möjligheten att täcka hela registret av borrning; såväl energiborrning som entreprenadborrning. Genom samarbetet med MBE Brunnsborrning AB får vi ett rejält tillskott av borrkapacitet”, säger Tony Jernström vd för HP Borrningar AB.

 

”Det är glädjande att vi genom samarbetet med HP Borrningar får större möjlighet att erbjuda kunden GEOkomfort geoenergilösningar via Skånska Energilösningar”, säger Martin Rejdvik, vd och grundare av MBE Brunnsborrning AB.

Tillsammans har de båda familjeföretagen HP Borrningar och MBE Brunnsborrning AB som mål att vara ledande på borrkapacitet i södra Sverige.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Tony Jernström , vd HP Borrningar AB

Tel: 0435-10900

e-post: tony@hpborrningar.se

 

Göran Persson

Tel: 0435-10900

e-post: goran.persson@hpborrningar.se