oppet-hus

 

Efter vinsten som Årets Företagare i Klippan bjöd HP Borrningar in till ett studiebesök för medlemmar i Företagarna.

Detta är vad vi brinner för! Det är kul att intresset var så stort för att komma och lyssna på vår historia och våra verksamhetsområden, säger en glad Göran Persson efter att cirka 25 personer kommit och lyssnat på föreläsningarna. Jag tror alla har tyckt det varit mycket intressant att få lära sig mer om både vatten och energi, diskutera utmaningarna och ställa de frågor som man har. Många tar tillgång till friskt vatten som en självklarhet, men när man börjar diskutera utmaningarna blir många intresserade, fortsätter Göran.

För de som var intresserade fanns det även möjlighet att gå ut på gården och titta på våra maskiner och utrustning. Man kunde bland annat se hur en borrigg ser ut och provsitta en elbil.

Det var de bästa företagsbesök jag varit på! Ert företag ska vi i Klippan vara stolta över och vara rädda om säger Adnan Pehlivanovic, ordförande i Företagarna Klippan. Vi har stora förhoppningar inför finalen i Malmö!

Stort tack till alla som besökte oss!