Atlas Copco Welltech

Vår borroperatör Adam tillsammans med den nya riggen.

För att förnya maskinparken och ständigt ligga i framkant, har HP Borrningar investerat i en femte WellDrill för brunnsborrning.

”För oss innebär den nya borrutrustningen mer borrkapacitet, samtidigt som den nya modellen erbjuder den senaste miljöklassade motorn Deutz tier 4A/Final, vilket är ytterligare ett steg i vårt miljöarbete.”, säger Patrik Fernbrant, arbetsledare på HP Borrningar.

Förutom förstklassig support från Atlas Copco Welltech, är en stor anledning till att vi använder oss av just WellDrill dess smidighet och hur lätt vi kan ta oss fram till borrplats samtidigt som vi lämnar minimala spår efter oss. Det ger oss mer tid för borrning och mindre tid för att ta sig fram till borrplatsen.

Ni är vår största kund och den kund som har flest borriggar av denna typ i världen. Det är därför extra roligt att få leverera den sista borriggen som vi har producerat i vår fabrik i Jonsered till just HP Borrningar, säger Örjan Haag på Atlas Copco Welltech.